Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Maj

Dag

Dato

Menu

Onsdag

1.

Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, kartofler

Torsdag

2.

Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, Arabisk coleslaw

Fredag

3.

Lasagne, blåbærsalat, flutes

Mandag

6.

Kyllingeschnitzler, bearnaisesovs, brasede kartofler, salat m/mango, avokado og valdødder

Tirsdag

7.

Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, asier, sprød kålsalat m/grov sennep og radiser

Onsdag

8.

Torsk i krydret sovs, kartofler, grøn salat m/æbler og mandler

Torsdag

9.

LUKKEDAG Kr. Himmelfartsdag

Fredag

10.

LUKKEDAG 

Mandag

13.

Skinke, flødekartofler, sennep, æblesalat m/valnødder

Tirsdag

14.

Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat

Onsdag

15.

Biksemad, rødbeder, spejlæg, rugbrød, ærter

Torsdag

16.

Tandoori kylling, ris, flutes, Raita, salat

Fredag

17.

Kinesisk risret, kartofler/ris, blandet salat

Mandag

20.

LUKKEDAG 2. Pinsedag

Tirsdag

21.

Hvidkålsdolmer, lys sovs, kartofler, ristede gulerødder m/krydderurter

Onsdag

22.

Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr.

Torsdag

23.

Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter, citron

Fredag

24.

Kylling i sennepssovs m/svampe og estragon, ovnbagte kartofler, salat m/asparges

Mandag

27.

Pizzabøf, ris/kartofler, blandet salat

Tirsdag

28.

Ovnbagt laks, kartofler, hollandaise, broccolisalat m/ristede mandler

Onsdag

29.

Varm kartoffelsalat, pølser, blandet salat m/ærter

Torsdag 

30.

Kyllingespyd, små stegte kartofler, Romesco sovs, bønnesalat

Fredag

31.

Græsk farsbrød, kartofler, sovs, græsk salat

Juni

Dag

Dato

Menu

Mandag

3.

Fiskefilet, kartofler, persillesovs, blandet salat, remoulade, citron

Tirsdag

4.

Svinekam med grønt, kartofler, drue/avokadosalat

Onsdag

5.

LUKKEDAG Grundlovsdag

Torsdag

6.

Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat

Fredag

7.

Svensk pølseret, ærter. Koldskål m/kammerjunker

Mandag

10.

Paneret kalkunschnitzel, råstegte kartofler, bearnaisesovs, salat m/mormordressing

Tirsdag

11.

Fiskefrikadeller, kartofler, varm dildsovs, ovnbagte kartofler, blandet salat

Onsdag

12.

Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. 

Torsdag

13.

KARTOFLERNES DAG fejres med Stegt flæsk, nye kartofler, persillesovs, grøntsager

Fredag

14.

Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder m/oliven, feta og persille

Mandag

17.

Paprikakylling, kartofler/ris, paprikasovs, grøn salat med radiser og ærter

Tirsdag

18.

Hakkebøf m/bløde løg, sovs, kartofler, tomatsalat m/blåbær

Onsdag

19.

Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat

Torsdag

20.

Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaisesovs, gulerodssalat med pastinak

Fredag

21.

Grillmenu og levende musik til maden: Kold kartoffelsalat, pølser, marineret revelsben, junisalat, flutes

Mandag

24.

Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat

Tirsdag

25.

Frikadeller med grønt, kartofler, sovs, tomatsalat m/persille og feta

Onsdag

26.

Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat

Torsdag

27.

Stegt torsk, ovnkartofler, sovs, gulerodssalat m/spelt og brombær

Fredag

28.

Sommergryde, kartofler, mormorsalat