Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Onsdag | 1. | Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, kartofler |
Torsdag | 2. | Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, Arabisk coleslaw |
Fredag | 3. | Lasagne, blåbærsalat, flutes |
Mandag | 6. | Kyllingeschnitzler, bearnaisesovs, brasede kartofler, salat m/mango, avokado og valdødder |
Tirsdag | 7. | Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, asier, sprød kålsalat m/grov sennep og radiser |
Onsdag | 8. | Torsk i krydret sovs, kartofler, grøn salat m/æbler og mandler |
Torsdag | 9. | LUKKEDAG Kr. Himmelfartsdag |
Fredag | 10. | LUKKEDAG |
Mandag | 13. | Skinke, flødekartofler, sennep, æblesalat m/valnødder |
Tirsdag | 14. | Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat |
Onsdag | 15. | Biksemad, rødbeder, spejlæg, rugbrød, ærter |
Torsdag | 16. | Tandoori kylling, ris, flutes, Raita, salat |
Fredag | 17. | Kinesisk risret, kartofler/ris, blandet salat |
Mandag | 20. | LUKKEDAG 2. Pinsedag |
Tirsdag | 21. | Hvidkålsdolmer, lys sovs, kartofler, ristede gulerødder m/krydderurter |
Onsdag | 22. | Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. |
Torsdag | 23. | Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter, citron |
Fredag | 24. | Kylling i sennepssovs m/svampe og estragon, ovnbagte kartofler, salat m/asparges |
Mandag | 27. | Pizzabøf, ris/kartofler, blandet salat |
Tirsdag | 28. | Ovnbagt laks, kartofler, hollandaise, broccolisalat m/ristede mandler |
Onsdag | 29. | Varm kartoffelsalat, pølser, blandet salat m/ærter |
Torsdag | 30. | Kyllingespyd, små stegte kartofler, Romesco sovs, bønnesalat |
Fredag | 31. | Græsk farsbrød, kartofler, sovs, græsk salat |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 3. | Fiskefilet, kartofler, persillesovs, blandet salat, remoulade, citron |
Tirsdag | 4. | Svinekam med grønt, kartofler, drue/avokadosalat |
Onsdag | 5. | LUKKEDAG Grundlovsdag |
Torsdag | 6. | Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat |
Fredag | 7. | Svensk pølseret, ærter. Koldskål m/kammerjunker |
Mandag | 10. | Paneret kalkunschnitzel, råstegte kartofler, bearnaisesovs, salat m/mormordressing |
Tirsdag | 11. | Fiskefrikadeller, kartofler, varm dildsovs, ovnbagte kartofler, blandet salat |
Onsdag | 12. | Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. |
Torsdag | 13. | KARTOFLERNES DAG fejres med Stegt flæsk, nye kartofler, persillesovs, grøntsager |
Fredag | 14. | Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder m/oliven, feta og persille |
Mandag | 17. | Paprikakylling, kartofler/ris, paprikasovs, grøn salat med radiser og ærter |
Tirsdag | 18. | Hakkebøf m/bløde løg, sovs, kartofler, tomatsalat m/blåbær |
Onsdag | 19. | Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat |
Torsdag | 20. | Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaisesovs, gulerodssalat med pastinak |
Fredag | 21. | Grillmenu og levende musik til maden: Kold kartoffelsalat, pølser, marineret revelsben, junisalat, flutes |
Mandag | 24. | Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat |
Tirsdag | 25. | Frikadeller med grønt, kartofler, sovs, tomatsalat m/persille og feta |
Onsdag | 26. | Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat |
Torsdag | 27. | Stegt torsk, ovnkartofler, sovs, gulerodssalat m/spelt og brombær |
Fredag | 28. | Sommergryde, kartofler, mormorsalat |