Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Juni

Dag

Dato

Menu

Torsdag

13.

KARTOFLERNES DAG fejres med Stegt flæsk, nye kartofler, persillesovs, grøntsager

Fredag

14.

Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder m/oliven, feta og persille

Mandag

17.

Paprikakylling, kartofler/ris, paprikasovs, grøn salat med radiser og ærter

Tirsdag

18.

Hakkebøf m/bløde løg, sovs, kartofler, tomatsalat m/blåbær

Onsdag

19.

Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat

Torsdag

20.

Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaisesovs, gulerodssalat med pastinak

Fredag

21.

Grillmenu og levende musik til maden: Kold kartoffelsalat, pølser, marineret revelsben, junisalat, flutes

Mandag

24.

Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat

Tirsdag

25.

Frikadeller med grønt, kartofler, sovs, tomatsalat m/persille og feta

Onsdag

26.

Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat

Torsdag

27.

Stegt torsk, ovnkartofler, sovs, gulerodssalat m/spelt og brombær

Fredag

28.

Sommergryde, kartofler, mormorsalat

Juli

Dag

Dato

Menu

Mandag

1.

Stegt rødspættefilet m/sprød bacon og æblegrønt. Kartofler og sovs.

Tirsdag

2.

Kinesisk risret, ris/kartofler, grønt salat m/æbler og mandler

Onsdag

3.

Stegt kyllingebryst m/kryddersmør, kartofler, sovs, salat m/blåbær

Torsdag

4.

Fra fryserens gemmer. Dessert 15 kr. 

Fredag

5.

Moussaka, flutes, blandet salat

Uge 28

Kun lette anretninger

Pris 25 kr.

Mandag

8.

Lun leverpostej, champignoner, bacon, rødbeder og rugbrød

Tirsdag

9.

Laksemousse, brød, smør

Onsdag

10.

2 stk. lune frikadeller med kartoffelsalat

Torsdag

11.

Æggekage m/skinke, rugbrød, sennep

Fredag

12.

Fiskefilet, rugbrød, remoulade, citron

Mandag

15.

Kalkunschnitzel, kartofler, tomatsovs, grøntsagsblanding

Tirsdag

16.

Fiskefrikadeller m/røget laks, kartofler, kold krydderurtesovs

Onsdag

17.

Paprikagryde med oksekød og grøntsager, kartofler/ris, blandet salat

Torsdag

18.

Varm kartoffelsalat, wienerpølser, salat m/radiser og ærter

Fredag

19.

Koteletter m/karrysovs, ris/kartofler, salat m/melon

Mandag

22.

Skinkeschnitzel, bearnaisesovs, kartofler, blandet salat

Tirsdag

23.

Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, spidskålsalat

Onsdag

24.

Krebinetter, kartofler, sovs, salat m/mormordressing

Torsdag

25.

Karolines søndagsgryde, kartofler/ris, kogte bønner

Fredag

26.

Stegt torskefilet, kartofler, sovs, grøntsagsblanding

Mandag

29.

Hakkebøf, bløde løg, sovs, kartofler, blandet salat

Tirsdag

30.

Revelsben med sennep, kartofler, sovs, sommersalat

Onsdag

31.

Biksemad, spejlæg, rødbeder, vandmelonsalat

August

Dag

Dato

Menu

Torsdag

1.

Stegt fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, citron, ovnbagte gulerødder m/timian

Fredag

2.

Forloren hare, kartofler, sovs, tyttebær, kogte bønner

Mandag

5.

Koteletter, dildristede kartofler, sovs, broccoli, gulerødder

Tirsdag

6.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Onsdag

7.

Skinke, flødekartofler, tomatsalat

Torsdag

8.

Frikadeller, kold kartoffelsalat, mangosalat

Fredag

9.

Gullasch, kartofler, blomkål salat

Mandag

12.

Kyllingebryst, salsa sauce, kartofler/ris, tzatziki

Tirsdag

13.

Pizzabøf, kartofler/ris, sprød bønnesalat

Onsdag

14.

Svinekød i sur/sød sovs, kartofler, revet blomkål m/ærter, sennepdressing

Torsdag

15.

Lasagne, brød, melonsalat m/bacon

Fredag

16.

Fiskefrikadeller, sovs, ovnbagte kartofler, remoulade, smørdampede porrer

Mandag

19.

Sommergryde, kartofler/pasta

Tirsdag

20.

Koteletter i fad, kartofler, sovs, salat m/ananas

Onsdag

21.

Ovnbagt laks, kartofler, stuvet spinat, stegt squash, gulerod, peberfrugt

Torsdag

22.

Boller i karry, kartofler/ris, æblesalat m/valnødder

Fredag

23.

Stegt nakkefilet m/rosmarin og enebær, kartofler, sovs, sommerslaw m/ristede solsikkekerner

Mandag

26.

Æggekage med skinke, rugbrød, sennep, salat. Dessert jordbærgrød m/mælk

Tirsdag

27.

Græske frikadeller, tzatziki, kartofler, blandet salat

Onsdag

28.

Marineret revelsben, kartofler, sovs, tomatsalat m/feta

Torsdag

29.

Tarteletter m/høns i asparges. Koldskål m/kammerjunker

Fredag

30.

Millionbøf, kartofler/spaghetti, blandet salat m/ærter og tomat