Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
Tirsdag | 1. | Brændende kærlighed m. gulerødder og porre, bacon, rødbeder |
Onsdag | 2. | Bagt torsk med æble/gulerodssalat, ovnbagte kartofler, sovs |
Torsdag | 3. | Kylling m. mandler og rosiner, kartofler/ris, mangosalat |
Fredag | 4. | Pikant kotelet i fad med chorizo, kartofler/pasta, salat |
Mandag | 7. | Mandelpanerede kalkunschnitzler, champignonsovs, kartofler, bønnesalat |
Tirsdag | 8. | Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. |
Onsdag | 9. | Ribbensteg, sovs, kartofler, agurkesalat, spidskålsalat m. valnødder |
Torsdag | 10. | Millionbøf m. cocktailpølser, kartoffelmos, råkostsalat m. hytteost |
Fredag | 11. | Tarteletter m. høns i asparges, salat m. mormordressing. Kold rabarbersuppe. |
Mandag | 14. | Koteletter i fad, kartofler, salat m. hvedekerner |
Tirsdag | 15. | Fiskefrikadeller, tatersovs, kartofler, remoulade, pastasalat m. ærter |
Onsdag | 16. | Lammekølle, flødekartofler, blandet salat |
Torsdag | 17. | LUKKEDAG - Skærtorsdag |
Fredag | 18. | LUKKEDAG - Langfredag |
Mandag | 21. | LUKKEDAG - 2. Påskedag |
Tirsdag | 22. | Honning-sennepskylling, ovnkartofler, sovs, frisk kålsalat |
Onsdag | 23. | Gullasch, kartoffelmos, rødbede/æblesalat |
Torsdag | 24. | Kold kartoffelsalat, pølser, sennep/ketchup, mormorsalat |
Fredag | 25. | Hakkebøf, bearnaise sovs, kartofler, salat m. æble og karryhonningdressing |
Mandag | 28. | Ristaffel. Tilbehør: ananas, rosiner, peanuts, kokos, mangochutney, ærter |
Tirsdag | 29. | Ovnbagt laks, hollandaise sovs, kartofler, gulerodssalat |
Onsdag | 30. | Kødboller, karrysovs, kartofler/ris, grøn salat m. æbler og mandler |
Torsdag | 31. | Gryderet m/oksekød, kartofler, salat |