Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

April pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Tirsdag

1.

Brændende kærlighed m. gulerødder og porre, bacon, rødbeder

Onsdag

2.

Bagt torsk med æble/gulerodssalat, ovnbagte kartofler, sovs

Torsdag

3.

Kylling m. mandler og rosiner, kartofler/ris, mangosalat

Fredag

4.

Pikant kotelet i fad med chorizo, kartofler/pasta, salat

Mandag

7.

Mandelpanerede kalkunschnitzler, champignonsovs, kartofler, bønnesalat

Tirsdag

8.

Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. 

Onsdag

9.

Ribbensteg, sovs, kartofler, agurkesalat, spidskålsalat m. valnødder

Torsdag

10.

Millionbøf m. cocktailpølser, kartoffelmos, råkostsalat m. hytteost

Fredag

11.

Tarteletter m. høns i asparges, salat m. mormordressing. Kold rabarbersuppe.

Mandag

14.

Koteletter i fad, kartofler, salat m. hvedekerner

Tirsdag

15.

Fiskefrikadeller, tatersovs, kartofler, remoulade, pastasalat m. ærter

Onsdag

16.

Lammekølle, flødekartofler, blandet salat

Torsdag

17.

LUKKEDAG - Skærtorsdag

Fredag

18.

LUKKEDAG - Langfredag

Mandag

21.

LUKKEDAG - 2. Påskedag

Tirsdag

22.

Honning-sennepskylling, ovnkartofler, sovs, frisk kålsalat

Onsdag

23.

Gullasch, kartoffelmos, rødbede/æblesalat

Torsdag

24.

Kold kartoffelsalat, pølser, sennep/ketchup, mormorsalat

Fredag

25.

Hakkebøf, bearnaise sovs, kartofler, salat m. æble og karryhonningdressing

Mandag

28.

Ristaffel. Tilbehør: ananas, rosiner, peanuts, kokos, mangochutney, ærter

Tirsdag

29.

Ovnbagt laks, hollandaise sovs, kartofler, gulerodssalat

Onsdag

30.

Kødboller, karrysovs, kartofler/ris, grøn salat m. æbler og mandler

Torsdag

31.

Gryderet m/oksekød, kartofler, salat