Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 2. | Svensk pølseret. Dessert: Pandekager med is |
Tirsdag | 3. | Barbecue laks, lun kartoffelsalat, bagte tomater, salat |
Onsdag | 4. | Tærte med oksekød, blandet salat |
Torsdag | 5. | Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, vandmelonsalat |
Fredag | 6. | Frikadeller, flødekartofler, græsk salat |
Mandag | 9. | Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurkesalat, salat med blåbær |
Tirsdag | 10. | Enebærgryde, kartoffelmos, bagte rødbeder m/forårsløg |
Onsdag | 11. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Torsdag | 12. | Orientalsk kyllingefad, kartofler/ris, kålsalat |
Fredag | 13. | Kogt torsk m/sennepssovs, kartofler, hakket æg, rødbeder |
Mandag | 16. | Hawaii koteletter, kartofler, ris, salat m/tomat og ærter |
Tirsdag | 17. | Paprikagryde, kartoffelmos, melonsalat m/ristet bacon |
Onsdag | 18. | Fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, grøntsagsfritter |
Torsdag | 19. | Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, brun sovs, bagt pastinaksalat |
Fredag | 20. | Tarteletter med høns i asparges, salat med mormordressing. Varm hyldebærsuppe med ristede brødtern |
Mandag | 23. | Spansk kylling med druer, kartoffelgratin, melonsalat |
Tirsdag | 24. | Italiensk farsrulle, kartofler, sovs, ratatouille |
Onsdag | 25. | Nakkekoteletter i fad, kartofler, salat m/brombær og parmesan |
Torsdag | 26. | Torsk i fad, persillekartofler, sovs, kogte broccoli |
Fredag | 27. | Brændende kærlighed m/æbler og porre, rødbedesalat |
Mandag | 30. | Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, æblesalat m/valnødder |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Tirsdag | 1. | Ristaffel, kartofler/ris. Tilbehør: mangochutney, rosin, ananas, peanuts, kokos, peberfrugt, ærter |
Onsdag | 2. | Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sweet & sour salat |
Torsdag | 3. | Aspargessuppe m/kødboller, flutes. Dessert: Pandekager med syltetøj |
Fredag | 4. | Gullasch, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder |
Mandag | 7. | Kyllingespyd, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin |
Tirsdag | 8. | Fiskefrikadeller m/laks, sovs, kartofler, mangosalat |
Onsdag | 9. | Gule ærter m/flæsk og medisterpølse, rugbrød |
Torsdag | 10. | Ungarsk gullasch, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød |
Fredag | 11. | Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner |
Mandag | 14. | Paprikagryde, ris/kartofler, spidskålsalat med æbler |
Tirsdag | 15. | Lasagne, brød, pastinaksalat |
Onsdag | 16. | Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg, kulørt rodfrugtsalat med couscous |
Torsdag | 17. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Fredag | 18. | Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat |
Mandag | 21. | Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål |
Tirsdag | 22. | Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler |
Onsdag | 23. | Varm kartoffelsalat, pølser, salat med ærter og mormordressing |
Torsdag | 24. | Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer |
Fredag | 25. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerne |
Mandag | 28. | Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flutes |
Tirsdag | 29. | Hjertegryde, kartofler, ribsgele, spidskålsalat m/æble og valnødder, mormordressing |
Onsdag | 30. | Koteletter i fad, karrysovs, kartofler/ris, broccolisalat |
Torsdag | 31. | Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep. |