Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Torsdag | 13. | KARTOFLERNES DAG fejres med Stegt flæsk, nye kartofler, persillesovs, grøntsager |
Fredag | 14. | Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder m/oliven, feta og persille |
Mandag | 17. | Paprikakylling, kartofler/ris, paprikasovs, grøn salat med radiser og ærter |
Tirsdag | 18. | Hakkebøf m/bløde løg, sovs, kartofler, tomatsalat m/blåbær |
Onsdag | 19. | Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat |
Torsdag | 20. | Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaisesovs, gulerodssalat med pastinak |
Fredag | 21. | Grillmenu og levende musik til maden: Kold kartoffelsalat, pølser, marineret revelsben, junisalat, flutes |
Mandag | 24. | Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat |
Tirsdag | 25. | Frikadeller med grønt, kartofler, sovs, tomatsalat m/persille og feta |
Onsdag | 26. | Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat |
Torsdag | 27. | Stegt torsk, ovnkartofler, sovs, gulerodssalat m/spelt og brombær |
Fredag | 28. | Sommergryde, kartofler, mormorsalat |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 1. | Stegt rødspættefilet m/sprød bacon og æblegrønt. Kartofler og sovs. |
Tirsdag | 2. | Kinesisk risret, ris/kartofler, grønt salat m/æbler og mandler |
Onsdag | 3. | Stegt kyllingebryst m/kryddersmør, kartofler, sovs, salat m/blåbær |
Torsdag | 4. | Fra fryserens gemmer. Dessert 15 kr. |
Fredag | 5. | Moussaka, flutes, blandet salat |
Uge 28 | Kun lette anretninger | Pris 25 kr. |
Mandag | 8. | Lun leverpostej, champignoner, bacon, rødbeder og rugbrød |
Tirsdag | 9. | Laksemousse, brød, smør |
Onsdag | 10. | 2 stk. lune frikadeller med kartoffelsalat |
Torsdag | 11. | Æggekage m/skinke, rugbrød, sennep |
Fredag | 12. | Fiskefilet, rugbrød, remoulade, citron |
Mandag | 15. | Kalkunschnitzel, kartofler, tomatsovs, grøntsagsblanding |
Tirsdag | 16. | Fiskefrikadeller m/røget laks, kartofler, kold krydderurtesovs |
Onsdag | 17. | Paprikagryde med oksekød og grøntsager, kartofler/ris, blandet salat |
Torsdag | 18. | Varm kartoffelsalat, wienerpølser, salat m/radiser og ærter |
Fredag | 19. | Koteletter m/karrysovs, ris/kartofler, salat m/melon |
Mandag | 22. | Skinkeschnitzel, bearnaisesovs, kartofler, blandet salat |
Tirsdag | 23. | Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, spidskålsalat |
Onsdag | 24. | Krebinetter, kartofler, sovs, salat m/mormordressing |
Torsdag | 25. | Karolines søndagsgryde, kartofler/ris, kogte bønner |
Fredag | 26. | Stegt torskefilet, kartofler, sovs, grøntsagsblanding |
Mandag | 29. | Hakkebøf, bløde løg, sovs, kartofler, blandet salat |
Tirsdag | 30. | Revelsben med sennep, kartofler, sovs, sommersalat |
Onsdag | 31. | Biksemad, spejlæg, rødbeder, vandmelonsalat |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Torsdag | 1. | Stegt fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, citron, ovnbagte gulerødder m/timian |
Fredag | 2. | Forloren hare, kartofler, sovs, tyttebær, kogte bønner |
Mandag | 5. | Koteletter, dildristede kartofler, sovs, broccoli, gulerødder |
Tirsdag | 6. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Onsdag | 7. | Skinke, flødekartofler, tomatsalat |
Torsdag | 8. | Frikadeller, kold kartoffelsalat, mangosalat |
Fredag | 9. | Gullasch, kartofler, blomkål salat |
Mandag | 12. | Kyllingebryst, salsa sauce, kartofler/ris, tzatziki |
Tirsdag | 13. | Pizzabøf, kartofler/ris, sprød bønnesalat |
Onsdag | 14. | Svinekød i sur/sød sovs, kartofler, revet blomkål m/ærter, sennepdressing |
Torsdag | 15. | Lasagne, brød, melonsalat m/bacon |
Fredag | 16. | Fiskefrikadeller, sovs, ovnbagte kartofler, remoulade, smørdampede porrer |
Mandag | 19. | Sommergryde, kartofler/pasta |
Tirsdag | 20. | Koteletter i fad, kartofler, sovs, salat m/ananas |
Onsdag | 21. | Ovnbagt laks, kartofler, stuvet spinat, stegt squash, gulerod, peberfrugt |
Torsdag | 22. | Boller i karry, kartofler/ris, æblesalat m/valnødder |
Fredag | 23. | Stegt nakkefilet m/rosmarin og enebær, kartofler, sovs, sommerslaw m/ristede solsikkekerner |
Mandag | 26. | Æggekage med skinke, rugbrød, sennep, salat. Dessert jordbærgrød m/mælk |
Tirsdag | 27. | Græske frikadeller, tzatziki, kartofler, blandet salat |
Onsdag | 28. | Marineret revelsben, kartofler, sovs, tomatsalat m/feta |
Torsdag | 29. | Tarteletter m/høns i asparges. Koldskål m/kammerjunker |
Fredag | 30. | Millionbøf, kartofler/spaghetti, blandet salat m/ærter og tomat |