Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

September

Dag

Dato

Menu

Mandag

2.

Svensk pølseret. Dessert: Pandekager med is

Tirsdag

3.

Barbecue laks, lun kartoffelsalat, bagte tomater, salat

Onsdag

4.

Tærte med oksekød, blandet salat

Torsdag

5.

Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, vandmelonsalat

Fredag

6.

Frikadeller, flødekartofler, græsk salat

Mandag

9.

Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurkesalat, salat med blåbær

Tirsdag

10.

Enebærgryde, kartoffelmos, bagte rødbeder m/forårsløg

Onsdag

11.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Torsdag

12.

Orientalsk kyllingefad, kartofler/ris, kålsalat

Fredag

13.

Kogt torsk m/sennepssovs, kartofler, hakket æg, rødbeder

Mandag

16.

Hawaii koteletter, kartofler, ris, salat m/tomat og ærter

Tirsdag

17.

Paprikagryde, kartoffelmos, melonsalat m/ristet bacon

Onsdag

18.

Fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, grøntsagsfritter

Torsdag

19.

Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, brun sovs, bagt pastinaksalat

Fredag

20.

Tarteletter med høns i asparges, salat med mormordressing. Varm hyldebærsuppe med ristede brødtern

Mandag

23.

Spansk kylling med druer, kartoffelgratin, melonsalat

Tirsdag

24.

Italiensk farsrulle, kartofler, sovs, ratatouille

Onsdag

25.

Nakkekoteletter i fad, kartofler, salat m/brombær og parmesan

Torsdag

26.

Torsk i fad, persillekartofler, sovs, kogte broccoli

Fredag

27.

Brændende kærlighed m/æbler og porre, rødbedesalat

Mandag

30.

Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, æblesalat m/valnødder

Oktober

Dag

Dato

Menu

Tirsdag

1.

Ristaffel, kartofler/ris. Tilbehør: mangochutney, rosin, ananas, peanuts, kokos, peberfrugt, ærter

Onsdag

2.

Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sweet & sour salat

Torsdag

3.

Aspargessuppe m/kødboller, flutes. Dessert: Pandekager med syltetøj

Fredag

4.

Gullasch, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder

Mandag

7.

Kyllingespyd, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin

Tirsdag

8.

Fiskefrikadeller m/laks, sovs, kartofler, mangosalat

Onsdag

9.

Gule ærter m/flæsk og medisterpølse, rugbrød

Torsdag

10.

Ungarsk gullasch, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød

Fredag

11.

Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner

Mandag

14.

Paprikagryde, ris/kartofler, spidskålsalat med æbler

Tirsdag

15.

Lasagne, brød, pastinaksalat

Onsdag

16.

Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg, kulørt rodfrugtsalat med couscous

Torsdag

17.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Fredag

18.

Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat

Mandag

21.

Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål

Tirsdag

22.

Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler

Onsdag

23.

Varm kartoffelsalat, pølser, salat med ærter og mormordressing

Torsdag

24.

Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer

Fredag

25.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerne

Mandag

28.

Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flutes

Tirsdag

29.

Hjertegryde, kartofler, ribsgele, spidskålsalat m/æble og valnødder, mormordressing

Onsdag

30.

Koteletter i fad, karrysovs, kartofler/ris, broccolisalat

Torsdag

31.

Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep.