Menuplan for caféen i Teglværksparken

Onsdag | 1. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
---|---|---|
Torsdag | 2. | Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder |
Fredag | 3. | Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flütes |
Mandag | 6. | Gullasch, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder |
Tirsdag | 7. | Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sød og sur salat |
Onsdag | 8. | Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep, kartofler |
Torsdag | 9. | Koteletter i fad, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød |
Fredag | 10. | Lasagne, brød, pastinaksalat |
Mandag | 13. | Kyllingespyd, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin |
Tirsdag | 14. | Fiskefrikadeller m/laks, sovs, kartofler, mangosalat |
Onsdag | 15. | Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner |
Torsdag | 16. | Hjertegryde, kartofler, ribsgele |
Fredag | 17. | Aspargessuppe m/kødboller, flütes |
Mandag | 20. | Paprikagryde, ris/kartofler, spidskålsalat med æbler |
Tirsdag | 21. | Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer |
Onsdag | 22. | Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg, kulørt rodfrugtsalat med couscous |
Torsdag | 23. | Gule ærter med flæsk og medisterpølse, rugbrød |
Fredag | 24. | Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat |
Mandag | 27. | Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål |
Tirsdag | 28. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerner |
Onsdag | 29. | Varm kartoffelsalat, pølser, salat m/ærter og mormordressing |
Torsdag | 30. | Ristaffel, kartofler/ris og diverse tilbehør |
Fredag | 31. | Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler |
Mandag | 3. | Rytterkoteletter, kartofler/ris, orange hvidkålssalat |
---|---|---|
Tirsdag | 4. | Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert 15 kr. |
Onsdag | 5. | Grønkålsuppe, sprængt nakke, rugbrød |
Torsdag | 6. | Fiskefrikadeller, ristede kartofler, sovs, remoulade, spicy ovnbagte gulerødder |
Fredag | 7. | Andebryst, sovs, kartofler, brunede kartofler, rødkål, chips |
Mandag | 10. | Bøf med løg, sovs, kartofler, asier, gulerod/speltsalat med brombær |
Tirsdag | 11. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerødder og blomkål |
Onsdag | 12. | Frikadeller, kartofler, sovs, agurkesalat, spidskålsalat med æble og hasselnødder |
Torsdag | 13. | Kåldolmer, lys sovs, kartofler, gulerodssalat med linser og mango |
Fredag | 14. | Gullaschsuppe, flutes |
Mandag | 17. | Kylling i karry, kartofler/ris, sprød bønnesalat |
Tirsdag | 18. | Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, rødbeder, æg, ærtepure |
Onsdag | 19. | Minestronesuppe, flutes. Dessert: Æbleskiver m/syltetøj og sukker |
Torsdag | 20. | Nakkefilet i cremet flødesovs, kartofler, rosenkålsalat |
Fredag | 21. | Stegt medister, kartofler, grønlangkål, gulerødder med oliven, feta og persille |
Mandag | 24. | Hakkebøf med rød peberfrugtsovs, kartofler, kålsalat m/æble og tyttebær |
Tirsdag | 25. | Kartoffelsuppe med porre og bacon, flutes. Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker |
Onsdag | 26. | JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden fra 10 til 14. november) Der sælges max 80 billetter først til mølle |
Torsdag | 27. | Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs, grønkålssalat |
Fredag | 28. | Forloren hare, vildtsovs, kartofler, gele, efterårs-coleslaw |
Mandag | 1. | Boller i karry, ris/kartofler, julet mandarinsalat |
---|---|---|
Tirsdag | 2. | JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden 17-21 nov.) Max 80 billetter og det er først til mølle |
Onsdag | 3. | Glaseret skinke, grønlangkål, brunede kartofler, gulerødder med kanel og anis |
Torsdag | 4. | Kogt oksekød, sur/sød sovs, kartofler, broccolisalat |
Fredag | 5. | Oksekødssuppe m/boller og urter, flutes. Dessert: Æblekage |
Mandag | 8. | Flæskesteg, rødkål, kartofler, asier, sovs |
Tirsdag | 9. | Laks med rodfrugter, kartofler, sovs |
Onsdag | 10. | Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, waldorfsalat med kål |
Torsdag | 11. | Hakkebøf, kartofler, bearnaisesovs, grønkålssalat |
Fredag | 12. | Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert pris 15 kr. |
Mandag | 15. | Bankekød, kartoffelmos, rødbeder og æble i peberrodscreme |
Tirsdag | 16. | Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, stegte gulerødder med timian |
Onsdag | 17. | Dampet torsk, grøntsagsragout, kartofler |
Torsdag | 18. | Paprikakylling, kartofler/ris, orangesalat med svesker og krydderurter |
Fredag | 19. | Biksemad m/spejlæg, rødbeder |
Mandag | 22. | Millionbøf, ovnbagt kartoffelmos, spidskålsalat m/granatæble |
Tirsdag | 23. | Lun fiskefilet m/rugbrød, remoulade og citron. Risengrød, kanelsukker og smør |
Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår |