Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Maj pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Torsdag

1.

Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, arabisk coleslaw

Fredag

2.

Lasagne, blåbærsalat, flütes

Mandag

5.

Kyllingesnitzel, bearnaisesovs, brasede kartofler, salat m. mango og valnødder

Tirsdag

6.

Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, asier, kålsalat m. sennep og radiser

Onsdag

7.

Torsk i krydret sovs, kartofler, grøn salat m. æbler og mandler

Torsdag 

8.

Ungarsk paprikagryde, ris/kartofler

Fredag

9.

Krebinetter, stuvet ærter/gulerødder, kartofler

Mandag

12.

Ribbensteg, sovs, kartofler, æblesalat m. valnødder

Tirsdag

13.

Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat

Onsdag

14.

Biksemad, rødbeder, spejlæg, rugbrød, ærter

Torsdag

15.

Tandorikylling, ris, flutes, raita, spidskålsalat m. gulerødder og urter

Fredag

16.

Kinesisk risret, kartofler/ris, salat m. broccoli og nøddedressing

Mandag

19.

Spareribs, ristede kartofler, sovs, melonsalat m. feta og ærter

Tirsdag

20.

Hvidkålsdolmer, lys sovs, kartofler, ristede gulerødder m. krydderurter

Onsdag

21.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. 

Torsdag

22.

Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter, citron

Fredag

23.

Kylling i sennepssovs m. svampe og estragon, bagte kartofler, salat/asparges

Mandag

26.

Pizzabøf, ris/kartofler, blandet salat

Tirsdag 

27.

Ovnbagt laks, kartofler, hollandaise, broccolisalat m. ristede mandler

Onsdag

28.

Kalvesteg, kartofler, sovs, salat m. druer og æbler

Torsdag

29.

Kr. Himmelfart. LUKKEDAG

Fredag

30.

LUKKEDAG

Juni pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Mandag

2.

Fiskefilet, kartofler, persillesovs, gulerodssalat, remoulade, citron

Tirsdag

3.

Paneret kalkunsnitzel, råstegte kartofler, bearnaisesovs, salat

Onsdag

4.

Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat

Torsdag

5.

LUKKEDAG

Fredag

6.

Svensk pølseret, ærter. Koldskål m. kammerjunker.

Mandag

9.

2. pinsedag LUKKEDAG

Tirsdag

10.

Fiskefrikadeller, kartofler, varm dildsovs, ovnbagte kartofler, blandet salat

Onsdag

11.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. 

Torsdag

12.

Kartoflernes dag. Stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler, grøntsager

Fredag

13.

Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder m/oliven og feta

Mandag

16.

Paprikakylling, kartofler/ris, paprikasovs, grøn salat m. radiser og ærter

Tirsdag

17.

Hakkebøf m. bløde løg, sovs, kartofler, tomatsalat m. blåbær

Onsdag

18.

Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat

Torsdag

19.

Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaisesovs, gulerodssalat m. pastinak

Fredag

20.

GRILL MENU: Kold kartoffelsalat, pølser, marinerede revelsben, junisalat, flutes

Mandag

23.

Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat

Tirsdag

24.

Frikadeller m. grønt, kartofler, sovs, tomatsalat m. persille og feta

Onsdag

25.

Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat

Torsdag

26.

Stegt torsk, ovnkartofler, sovs, gulerodssalat m. spelt og brombær

Fredag

27.

Sommergryde, kartofler, mormorsalat

Mandag

30.

Græsk farsbrød, kartofler, sovs, græsk salat