Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 3. | Braiseret gryderet med æbler og timian, kartoffelmos, spidskålsalat m. appelsin |
Tirsdag | 4. | Fryserens herligheder pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Onsdag | 5. | Karrygryde, kartofler/pasta, salat m. ananas, mango og koriander |
Torsdag | 6. | Stegt torskefilet m. løg, kartofler, lys sovs, rodfrugtssalat m. couscous |
Fredag | 7. | Pizzabøf, spaghetti/kartofler, blomkålssalat |
Mandag | 10. | Kogt okse, peberrod sovs, kartofler, kulørt linsesalat |
Tirsdag | 11. | Fisk i fad, kartofler, blandet salat |
Onsdag | 12. | Stegt kylling, kartofler, italiensk tomatsovs, kål/rodfrugtsalat |
Torsdag | 13. | Frikadeller, flødekartofler, gulerodssalat m. abrikos og mandler |
Fredag | 14. | Pølser, varm kartoffelsalat, salat m. ærter, frugtgrød m. mælk |
Mandag | 17. | Paprikagryde med hakket oksekød, kartofler, spidskålssalat m. æbler |
Tirsdag | 18. | Kyllingebryst m. flødeost og bacon, sovs, pasta/kartofler, salat m. ananas |
Onsdag | 19. | Skinkeschnitzel, brasede kartofler, bearnaisesovs, fransk bondesalat |
Torsdag | 20. | Hakkebøf i fad, ovnbagte kartofler, gylden salat m/linser og druer |
Fredag | 21. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, spidskålssalat m. abrikos |
Mandag | 24. | Glaseret skinke, kartofler, stuvet spinat, spicy gulerødder |
Tirsdag | 25. | Forårskylling m. krydderurter, kartofler, sovs, mormorsalat |
Onsdag | 26. | Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder |
Torsdag | 27. | Svinekød i sur-sød sovs, kartofler/ris, salat |
Mandag | 31. | Afventer menu |
Dag | Dato | Menu |
Tirsdag | 1. | Brændende kærlighed m. gulerødder og porre, bacon, rødbeder |
Onsdag | 2. | Bagt torsk med æble/gulerodssalat, ovnbagte kartofler, sovs |
Torsdag | 3. | Kylling m. mandler og rosiner, kartofler/ris, mangosalat |
Fredag | 4. | Pikant kotelet i fad med chorizo, kartofler/pasta, salat |
Mandag | 7. | Mandelpanerede kalkunschnitzler, champignonsovs, kartofler, bønnesalat |
Tirsdag | 8. | Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. |
Onsdag | 9. | Ribbensteg, sovs, kartofler, agurkesalat, spidskålsalat m. valnødder |
Torsdag | 10. | Millionbøf m. cocktailpølser, kartoffelmos, råkostsalat m. hytteost |
Fredag | 11. | Tarteletter m. høns i asparges, salat m. mormordressing. Kold rabarbersuppe. |
Mandag | 14. | Koteletter i fad, kartofler, salat m. hvedekerner |
Tirsdag | 15. | Fiskefrikadeller, tatersovs, kartofler, remoulade, pastasalat m. ærter |
Onsdag | 16. | Lammekølle, flødekartofler, blandet salat |
Torsdag | 17. | LUKKEDAG - Skærtorsdag |
Fredag | 18. | LUKKEDAG - Langfredag |
Mandag | 21. | LUKKEDAG - 2. Påskedag |
Tirsdag | 22. | Honning-sennepskylling, ovnkartofler, sovs, frisk kålsalat |
Onsdag | 23. | Gullasch, kartoffelmos, rødbede/æblesalat |
Torsdag | 24. | Spareribs, ristede kartofler, sovs, melonsalat m. feta og ærter |
Fredag | 25. | Hakkebøf, bearnaise sovs, kartofler, salat m. æble og karryhonningdressing |
Mandag | 28. | Ristaffel. Tilbehør: ananas, rosiner, peanuts, kokos, mangochutney, ærter |
Tirsdag | 29. | Ovnbagt laks, hollandaise sovs, kartofler, gulerodssalat |
Onsdag | 30. | Kødboller, karrysovs, kartofler/ris, grøn salat m. æbler og mandler |
Torsdag | 31. | Gryderet m/oksekød, kartofler, salat |