Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Torsdag | 1. | Orientalsk kyllingefad, ris/kartofler, arabisk coleslaw |
Fredag | 2. | Lasagne, blåbærsalat, flütes |
Mandag | 5. | Kyllingesnitzel, bearnaisesovs, brasede kartofler, salat m. mango og valnødder |
Tirsdag | 6. | Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, asier, kålsalat m. sennep og radiser |
Onsdag | 7. | Torsk i krydret sovs, kartofler, grøn salat m. æbler og mandler |
Torsdag | 8. | Ungarsk paprikagryde, ris/kartofler |
Fredag | 9. | Krebinetter, stuvet ærter/gulerødder, kartofler |
Mandag | 12. | Ribbensteg, sovs, kartofler, æblesalat m. valnødder |
Tirsdag | 13. | Italienske kødboller i krydret sovs, kartofler/pasta, spidskålsalat |
Onsdag | 14. | Biksemad, rødbeder, spejlæg, rugbrød, ærter |
Torsdag | 15. | Tandorikylling, ris, flutes, raita, spidskålsalat m. gulerødder og urter |
Fredag | 16. | Kinesisk risret, kartofler/ris, salat m. broccoli og nøddedressing |
Mandag | 19. | Spareribs, ristede kartofler, sovs, melonsalat m. feta og ærter |
Tirsdag | 20. | Hvidkålsdolmer, lys sovs, kartofler, ristede gulerødder m. krydderurter |
Onsdag | 21. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Torsdag | 22. | Stegt torsk, kartofler, varm remouladesovs, grøntsagsfritter, citron |
Fredag | 23. | Kylling i sennepssovs m. svampe og estragon, bagte kartofler, salat/asparges |
Mandag | 26. | Pizzabøf, ris/kartofler, blandet salat |
Tirsdag | 27. | Ovnbagt laks, kartofler, hollandaise, broccolisalat m. ristede mandler |
Onsdag | 28. | Kalvesteg, kartofler, sovs, salat m. druer og æbler |
Torsdag | 29. | Kr. Himmelfart. LUKKEDAG |
Fredag | 30. | LUKKEDAG |
Dag | Dato | Menu |
Mandag | 2. | Fiskefilet, kartofler, persillesovs, gulerodssalat, remoulade, citron |
Tirsdag | 3. | Paneret kalkunsnitzel, råstegte kartofler, bearnaisesovs, salat |
Onsdag | 4. | Forloren hare, kartofler, sovs, mangosalat |
Torsdag | 5. | LUKKEDAG |
Fredag | 6. | Svensk pølseret, ærter. Koldskål m. kammerjunker. |
Mandag | 9. | 2. pinsedag LUKKEDAG |
Tirsdag | 10. | Fiskefrikadeller, kartofler, varm dildsovs, ovnbagte kartofler, blandet salat |
Onsdag | 11. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Torsdag | 12. | Kartoflernes dag. Stegt flæsk, persillesovs, nye kartofler, grøntsager |
Fredag | 13. | Stegt medister, stuvet spinat, kartofler, ovnbagte gulerødder m/oliven og feta |
Mandag | 16. | Paprikakylling, kartofler/ris, paprikasovs, grøn salat m. radiser og ærter |
Tirsdag | 17. | Hakkebøf m. bløde løg, sovs, kartofler, tomatsalat m. blåbær |
Onsdag | 18. | Karrygryde, ris/kartofler, broccolisalat |
Torsdag | 19. | Laksefilet, ovnbagte kartofler, hollandaisesovs, gulerodssalat m. pastinak |
Fredag | 20. | GRILL MENU: Kold kartoffelsalat, pølser, marinerede revelsben, junisalat, flutes |
Mandag | 23. | Koteletter, ris/kartofler, paprikasovs, melonsalat |
Tirsdag | 24. | Frikadeller m. grønt, kartofler, sovs, tomatsalat m. persille og feta |
Onsdag | 25. | Stegt kylling, sovs, kartofler, sommersalat |
Torsdag | 26. | Stegt torsk, ovnkartofler, sovs, gulerodssalat m. spelt og brombær |
Fredag | 27. | Sommergryde, kartofler, mormorsalat |
Mandag | 30. | Græsk farsbrød, kartofler, sovs, græsk salat |