Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

August pris 50 kr. pr. portion

Fredag

15.

Fiskefrikadeller, sovs, ovnbagte kartofler, remoulade, smørdampede porrer

Mandag

18.

Sommergryde, kartofler/pasta

Tirsdag

19.

Koteletter i fad, kartofler, sovs, salat m. ananas

Onsdag

20.

Ovnbagt laks, kartofler, stuvet spinat, stegt squash, gulerod og peberfrugt

Torsdag

21.

Boller i karry, kartofler/ris, æblesalat m. valnødder

Fredag

22.

Stegt nakkefilet m. rosmarin og enebær, kartofler, sovs, sommerslaw

Mandag

25.

Æggekage m. skinke, rugbrød, sennep, salat. Jordbærgrød m. mælk

Tirsdag

26.

Græske frikadeller, tzatziki, kartofler, blandet salat

Onsdag

27.

Marineret revelsben, kartofler, sovs, tomatsalat m. feta

Torsdag

28.

Stegt fiskefilet, kartofler, sovs, remoulade, citron, ovnbagte gulerødder

Fredag

29.

Millionbøf, kartofler/spaghetti, blandet salat m. ærter og tomat

September pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Mandag

1.

Svensk pølseret. Dessert: Pandekager med is

Tirsdag

2.

Barbecue-Laks, lun kartoffelsalat, bagte tomater, salat

Onsdag

3.

Tærte med oksekød, blandet salat

Torsdag

4.

Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, vandmelonsalat

Fredag

5.

Frikadeller, flødekartofler, græsk salat

Mandag

8.

Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurkesalat, salat med blåbær

Tirsdag

9.

Enebærgryde, kartoffelmos, bagte rødbeder m/forårsløg

Onsdag

10.

Fra fryserens gemmer: pris 30 kr.

Torsdag

11.

Orientalsk kyllingefad, kartofler/ris, kålsalat

Fredag

12.

Kogt torsk m/sennepssovs, kartofler, hakket æg, rødbeder

Mandag

15.

Hawaii koteletter, kartofler, ris, salat m/tomat og ærter

Tirsdag

16.

Paprikagryde, kartoffelmos, melonsalat m/ristet bacon

Onsdag

17.

Fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, grøntsagsfritter

Torsdag

18.

Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, brun sovs, bagt pastinaksalat

Fredag

19.

Tarteletter med høns i asparges, salat med mormordressing. Varm hyldebærsuppe med ristede brødtern

Mandag

22.

Spansk kylling med druer, kartoffelgratin, melonsalat

Tirsdag

23.

Italiensk farsrulle, kartofler, sovs, ratatouille

Onsdag

24.

Mad med fokus lå farven orange

Torsdag

25.

Torsk i fad, persillekartofler, sovs, kogte broccoli

Fredag

26.

Brændende kærlighed m/æbler og porre, rødbedesalat

Mandag

29.

Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, æblesalat m/valnødder

Tirsdag

30.

Nakkekoteletter i fad, kartofler, salat med brombær og parmesan

Oktober pris 50 kr. pr. portion

Onsdag

1.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Torsdag

2.

Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder

Fredag

3.

Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flütes

Mandag

6.

Gullasch, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder

Tirsdag

7.

Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sød og sur salat

Onsdag

8.

Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep, kartofler

Torsdag

9.

Koteletter i fad, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød

Fredag

10.

Lasagne, brød, pastinaksalat

Mandag

13.

Kyllingespyd, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin

Tirsdag

14.

Fiskefrikadeller m/laks, sovs, kartofler, mangosalat

Onsdag

15.

Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner

Torsdag

16.

Hjertegryde, kartofler, ribsgele

Fredag

17.

Aspargessuppe m/kødboller, flütes

Mandag

20.

Paprikagryde, ris/kartofler, spidskålsalat med æbler

Tirsdag

21.

Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer

Onsdag

22.

Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg, kulørt rodfrugtsalat med couscous

Torsdag

23.

Gule ærter med flæsk og medisterpølse, rugbrød

Fredag

24.

Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat

Mandag

27.

Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål

Tirsdag

28.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerner