Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Marts pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Mandag

3.

Braiseret gryderet med æbler og timian, kartoffelmos, spidskålsalat m. appelsin

Tirsdag

4.

Fryserens herligheder pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Onsdag

5.

Karrygryde, kartofler/pasta, salat m. ananas, mango og koriander

Torsdag

6.

Stegt torskefilet m. løg, kartofler, lys sovs, rodfrugtssalat m. couscous

Fredag

7.

Pizzabøf, spaghetti/kartofler, blomkålssalat

Mandag

10.

Kogt okse, peberrod sovs, kartofler, kulørt linsesalat

Tirsdag

11.

Fisk i fad, kartofler, blandet salat

Onsdag

12.

Stegt kylling, kartofler, italiensk tomatsovs, kål/rodfrugtsalat

Torsdag

13.

Frikadeller, flødekartofler, gulerodssalat m. abrikos og mandler

Fredag

14.

Pølser, varm kartoffelsalat, salat m. ærter, frugtgrød m. mælk

Mandag

17.

Paprikagryde med hakket oksekød, kartofler, spidskålssalat m. æbler

Tirsdag

18.

Kyllingebryst m. flødeost og bacon, sovs, pasta/kartofler, salat m. ananas

Onsdag

19.

Skinkeschnitzel, brasede kartofler, bearnaisesovs, fransk bondesalat

Torsdag

20.

Hakkebøf i fad, ovnbagte kartofler, gylden salat m/linser og druer

Fredag

21.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, spidskålssalat m. abrikos

Mandag

24.

Glaseret skinke, kartofler, stuvet spinat, spicy gulerødder

Tirsdag

25.

Forårskylling m. krydderurter, kartofler, sovs, mormorsalat

Onsdag

26.

Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder

Torsdag

27.

Svinekød i sur-sød sovs, kartofler/ris, salat

Mandag

31.

Afventer menu

April pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Tirsdag

1.

Brændende kærlighed m. gulerødder og porre, bacon, rødbeder

Onsdag

2.

Bagt torsk med æble/gulerodssalat, ovnbagte kartofler, sovs

Torsdag

3.

Kylling m. mandler og rosiner, kartofler/ris, mangosalat

Fredag

4.

Pikant kotelet i fad med chorizo, kartofler/pasta, salat

Mandag

7.

Mandelpanerede kalkunschnitzler, champignonsovs, kartofler, bønnesalat

Tirsdag

8.

Fra fryserens gemmer 30 kr. Dessert 15 kr. 

Onsdag

9.

Ribbensteg, sovs, kartofler, agurkesalat, spidskålsalat m. valnødder

Torsdag

10.

Millionbøf m. cocktailpølser, kartoffelmos, råkostsalat m. hytteost

Fredag

11.

Tarteletter m. høns i asparges, salat m. mormordressing. Kold rabarbersuppe.

Mandag

14.

Koteletter i fad, kartofler, salat m. hvedekerner

Tirsdag

15.

Fiskefrikadeller, tatersovs, kartofler, remoulade, pastasalat m. ærter

Onsdag

16.

Lammekølle, flødekartofler, blandet salat

Torsdag

17.

LUKKEDAG - Skærtorsdag

Fredag

18.

LUKKEDAG - Langfredag

Mandag

21.

LUKKEDAG - 2. Påskedag

Tirsdag

22.

Honning-sennepskylling, ovnkartofler, sovs, frisk kålsalat

Onsdag

23.

Gullasch, kartoffelmos, rødbede/æblesalat

Torsdag

24.

Spareribs, ristede kartofler, sovs, melonsalat m. feta og ærter

Fredag

25.

Hakkebøf, bearnaise sovs, kartofler, salat m. æble og karryhonningdressing

Mandag

28.

Ristaffel. Tilbehør: ananas, rosiner, peanuts, kokos, mangochutney, ærter

Tirsdag

29.

Ovnbagt laks, hollandaise sovs, kartofler, gulerodssalat

Onsdag

30.

Kødboller, karrysovs, kartofler/ris, grøn salat m. æbler og mandler

Torsdag

31.

Gryderet m/oksekød, kartofler, salat