Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Oktober

Dag

Dato

Menu

Mandag

21.

Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål

Tirsdag

22.

Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler

Onsdag

23.

Varm kartoffelsalat, pølser, salat med ærter og mormordressing

Torsdag

24.

Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer

Fredag

25.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerne

Mandag

28.

Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flutes

Tirsdag

29.

Hjertegryde, kartofler, ribsgele, spidskålsalat m/æble og valnødder, mormordressing

Onsdag

30.

Koteletter i fad, karrysovs, kartofler/ris, broccolisalat

Torsdag

31.

Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep.

November

Dag

Dato

Menu

Fredag

1.

Millionbøf, ovnbagt kartoffelmos, spidskålssalat m/granatæble

Mandag

4.

Rytterkoteletter, kartofler/ris, orange hvidkålssalat

Tirsdag

5.

Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert 15 kr. 

Onsdag

6.

Grønkålsuppe, sprængt nakke, rugbrød

Torsdag

7.

Frikadeller, kartofler, sovs, agurkesalat, rosenkålsalat

Fredag

8.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerødder, blomkål

Mandag

11.

Kåldolmer, lys sovs, kartofler, gulerodssalat med linser og mango

Tirsdag

12.

Gullaschsuppe, flutes

Onsdag

13.

Andebryst, sovs, kartofler, brunede kartofler, rødkål, chips

Torsdag

14.

Fiskefrikadeller, ristede kartofler, sovs, remoulade, spicy ovnbagte gulerødder

Fredag

15.

Bøf med løg, sovs, kartofler, asier, gulerod/speltsalat med brombær

Mandag

18.

Kylling i karry, kartofler/ris, sprød bønnesalat

Tirsdag

19.

Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, rødbeder, æg, ærtepure

Onsdag

20.

Minestronesuppe, flutes. Dessert: Æbleskiver m/syltetøj og sukker

Torsdag

21.

Ungarsk gullasch, kartoffelmos, rødbedesalat m/æble, selleri og granatæble

Fredag

22.

Stegt medister, kartofler, grønlangkål, gulerødder med oliven, feta og persille

Mandag

25.

Hakkebøf med rød peberfrugtsovs, kartofler, kålsalat m/æble og tyttebær

Tirsdag

26.

Kartoffelsuppe med porre og bacon, flutes. Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker

Onsdag

27.

Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs, grønkålsalat

Torsdag

28.

JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden 11-15. november)

Fredag

29.

Forloren hare, vildtsovs, kartofler, gele, efterårs-coleslaw

December

Dag

Dato

Menu

Mandag

2.

Glaseret skinke, grønlangkål, brunede kartofler, gulerødder med kanel og anis

Tirsdag

3.

Boller i karry, ris/kartofler, julet mandarinsalat

Onsdag

4.

JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden fra 18-22. november)

Torsdag

5.

Kogt oksekød, sur/sød sovs, kartofler, broccolisalat

Fredag

6.

Oksekødssuppe m/boller og urter, flutes. Dessert: Æblekage

Mandag

9.

Flæskesteg, rødkål, kartofler, asier, sovs

Tirsdag

10.

Laks med rodfrugter, kartofler, sovs

Onsdag

11.

Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, waldorfsalat med kål

Torsdag

12.

Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dessert 15 kr. 

Fredag

13.

Hakkebøf, kartofler, bearnaisesovs, grønkålsalat

Mandag

16.

Bankekød, kartoffelmos, rødbeder og æble i peberrodscreme

Tirsdag

17.

Dampet torsk, grøntsagsragout, kartofler

Onsdag

18.

Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, stegte gulerødder med timian

Torsdag

19.

Paprikakylling, kartofler/ris, orangesalat med svesker og krydderurter

Fredag

20.

Lun fiskefilet m/rugbrød, remoulade og citron. Risengrød, kanelsukker, smør.