Menuplan for caféen i Teglværksparken

Fredag | 15. | Fiskefrikadeller, sovs, ovnbagte kartofler, remoulade, smørdampede porrer |
---|---|---|
Mandag | 18. | Sommergryde, kartofler/pasta |
Tirsdag | 19. | Koteletter i fad, kartofler, sovs, salat m. ananas |
Onsdag | 20. | Ovnbagt laks, kartofler, stuvet spinat, stegt squash, gulerod og peberfrugt |
Torsdag | 21. | Boller i karry, kartofler/ris, æblesalat m. valnødder |
Fredag | 22. | Stegt nakkefilet m. rosmarin og enebær, kartofler, sovs, sommerslaw |
Mandag | 25. | Æggekage m. skinke, rugbrød, sennep, salat. Jordbærgrød m. mælk |
Tirsdag | 26. | Græske frikadeller, tzatziki, kartofler, blandet salat |
Onsdag | 27. | Marineret revelsben, kartofler, sovs, tomatsalat m. feta |
Torsdag | 28. | Stegt fiskefilet, kartofler, sovs, remoulade, citron, ovnbagte gulerødder |
Fredag | 29. | Millionbøf, kartofler/spaghetti, blandet salat m. ærter og tomat |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 1. | Svensk pølseret. Dessert: Pandekager med is |
Tirsdag | 2. | Barbecue-Laks, lun kartoffelsalat, bagte tomater, salat |
Onsdag | 3. | Tærte med oksekød, blandet salat |
Torsdag | 4. | Stegt lever, bløde løg, sovs, kartofler, vandmelonsalat |
Fredag | 5. | Frikadeller, flødekartofler, græsk salat |
Mandag | 8. | Stegt svinekam, kartofler, sovs, agurkesalat, salat med blåbær |
Tirsdag | 9. | Enebærgryde, kartoffelmos, bagte rødbeder m/forårsløg |
Onsdag | 10. | Fra fryserens gemmer: pris 30 kr. |
Torsdag | 11. | Orientalsk kyllingefad, kartofler/ris, kålsalat |
Fredag | 12. | Kogt torsk m/sennepssovs, kartofler, hakket æg, rødbeder |
Mandag | 15. | Hawaii koteletter, kartofler, ris, salat m/tomat og ærter |
Tirsdag | 16. | Paprikagryde, kartoffelmos, melonsalat m/ristet bacon |
Onsdag | 17. | Fiskefilet, persillesovs, kartofler, remoulade, grøntsagsfritter |
Torsdag | 18. | Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, brun sovs, bagt pastinaksalat |
Fredag | 19. | Tarteletter med høns i asparges, salat med mormordressing. Varm hyldebærsuppe med ristede brødtern |
Mandag | 22. | Spansk kylling med druer, kartoffelgratin, melonsalat |
Tirsdag | 23. | Italiensk farsrulle, kartofler, sovs, ratatouille |
Onsdag | 24. | Mad med fokus lå farven orange |
Torsdag | 25. | Torsk i fad, persillekartofler, sovs, kogte broccoli |
Fredag | 26. | Brændende kærlighed m/æbler og porre, rødbedesalat |
Mandag | 29. | Kogt kalv, peberrodssovs, kartofler, æblesalat m/valnødder |
Tirsdag | 30. | Nakkekoteletter i fad, kartofler, salat med brombær og parmesan |
Onsdag | 1. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
---|---|---|
Torsdag | 2. | Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder |
Fredag | 3. | Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flütes |
Mandag | 6. | Gullasch, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder |
Tirsdag | 7. | Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sød og sur salat |
Onsdag | 8. | Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep, kartofler |
Torsdag | 9. | Koteletter i fad, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød |
Fredag | 10. | Lasagne, brød, pastinaksalat |
Mandag | 13. | Kyllingespyd, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin |
Tirsdag | 14. | Fiskefrikadeller m/laks, sovs, kartofler, mangosalat |
Onsdag | 15. | Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner |
Torsdag | 16. | Hjertegryde, kartofler, ribsgele |
Fredag | 17. | Aspargessuppe m/kødboller, flütes |
Mandag | 20. | Paprikagryde, ris/kartofler, spidskålsalat med æbler |
Tirsdag | 21. | Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer |
Onsdag | 22. | Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg, kulørt rodfrugtsalat med couscous |
Torsdag | 23. | Gule ærter med flæsk og medisterpølse, rugbrød |
Fredag | 24. | Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat |
Mandag | 27. | Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål |
Tirsdag | 28. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerner |