Menuplan for caféen i Teglværksparken

Mandag | 1. | Boller i karry, ris/kartofler, julet mandarinsalat |
|---|---|---|
Tirsdag | 2. | JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden 17-21 nov.) Max 80 billetter og det er først til mølle |
Onsdag | 3. | Glaseret skinke, grønlangkål, brunede kartofler, gulerødder med kanel og anis |
Torsdag | 4. | Kogt oksekød, sur/sød sovs, kartofler, broccolisalat |
Fredag | 5. | Oksekødssuppe m/boller og urter, flutes. Dessert: Æblekage |
Mandag | 8. | Flæskesteg, rødkål, kartofler, asier, sovs |
Tirsdag | 9. | Laks med rodfrugter, kartofler, sovs |
Onsdag | 10. | Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, waldorfsalat med kål |
Torsdag | 11. | Hakkebøf, kartofler, bearnaisesovs, grønkålssalat |
Fredag | 12. | Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert pris 15 kr. |
Mandag | 15. | Bankekød, kartoffelmos, rødbeder og æble i peberrodscreme |
Tirsdag | 16. | Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, stegte gulerødder med timian |
Onsdag | 17. | Dampet torsk, grøntsagsragout, kartofler |
Torsdag | 18. | Paprikakylling, kartofler/ris, orangesalat med svesker og krydderurter |
Fredag | 19. | Biksemad m/spejlæg, rødbeder |
Mandag | 22. | Millionbøf, ovnbagt kartoffelmos, spidskålsalat m/granatæble |
Tirsdag | 23. | Lun fiskefilet m/rugbrød, remoulade og citron. Risengrød, kanelsukker og smør |