Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Juli pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Tirsdag

1.

Kinesisk risret, ris/kartofler, grøn salat m. æbler og mandler

Onsdag

2.

Stegt kyllingebryst m. kryddersmør, kartofler, sovs, salat m. blåbær

Torsdag

3.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Fredag

4.

Moussaka, flutes, blandet salat

Mandag

7.

Krebinetter, kartofler, stuvet ærter/gulerødder, salat m. mormordressing

Tirsdag

8.

Revelsben m. sennep, kartofler, sovs, sommersalat

onsdag 

9.

Fiskefrikadeller m. røget laks, kartofler, kold krydderurtesovs

Torsdag

10.

Biksemad, spejlæg, rødbeder, vandmelonsalat

Fredag

11.

Hakkebøf, bløde løg, sovs, kartofler, blandet salat

Mandag

14.

Kalkunschnitzel, kartofler, tomatsovs, grøntsagsblanding

Tirsdag

15.

Stegt rødspættefilet m. sprød bacon og æblegrønt, kartofler og sovs

Onsdag

16.

Paprikagryde m. oksekød og grøntsager, kartofler/ris og blandet salat

Torsdag

17.

Varm kartoffelsalat, wienerpølser, salat m. radiser og ærter

Fredag

18.

Koteletter m. karrysovs, ris/kartofler, salat m. melon

Lette anretninger

Uge 30 og 31

Pris 30 kr. 

Mandag

21.

Stegt kyllingelår, salat, flutes m. kryddersmør

Tirsdag 

22.

Kold kartoffelsalat, kold skinke, blandet salat

Onsdag

23.

Fiskefrikadeller m. rugbrød, citron og remoulade, salat

Torsdag

24.

Hakkebøf m. spejlæg, rugbrød og smør

Fredag

25.

Clubsandwich med karrydressing

Mandag

28.

Lun fiskefilet m. rugbrød og remoulade og citron

Tirsdag

29.

Æggekage m. skinke, rugbrød og sennep

Onsdag

30.

Lakse mousse, brød, smør

Torsdag

31.

Tomattærte m. bacontern, salat

August pris 50 kr. pr. portion

Dag

Dato

Menu

Fredag

1.

Tarteletter m. høns i asparges. Koldskål m. kammerjunker. 30 kr. 

Mandag

4.

Koteletter, dildristede kartofler, sovs, broccoli og gulerødder

Tirsdag

5.

Gullasch, kartofler, blomkålsalat

Onsdag

6.

Frikadeller, flødekartofler, tomatsalat

Torsdag

7.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Fredag

8.

Forloren hare, kartofler, sovs, tyttebær, bønner

Mandag

11.

Kyllingebryst, salsa sovs, kartofler/ris, tzatziki

Tirsdag

12.

Pizzabøf, kartofler/ris, sprød bønnesalat

Onsdag

13.

Svinekød i sur/sød sovs, kartofler, revet blomkål m. ærter og sennepsdressing

Torsdag

14.

Lasagne, brød, melonsalat m. bacon

Fredag

15.

Fiskefrikadeller, sovs, ovnbagte kartofler, remoulade, smørdampede porrer

Mandag

18.

Sommergryde, kartofler/pasta

Tirsdag

19.

Koteletter i fad, kartofler, sovs, salat m. ananas

Onsdag

20.

Ovnbagt laks, kartofler, stuvet spinat, stegt squash, gulerod og peberfrugt

Torsdag

21.

Boller i karry, kartofler/ris, æblesalat m. valnødder

Fredag

22.

Stegt nakkefilet m. rosmarin og enebær, kartofler, sovs, sommerslaw

Mandag

25.

Æggekage m. skinke, rugbrød, sennep, salat. Jordbærgrød m. mælk

Tirsdag

26.

Græske frikadeller, tzatziki, kartofler, blandet salat

Onsdag

27.

Marineret revelsben, kartofler, sovs, tomatsalat m. feta

Torsdag

28.

Stegt fiskefilet, kartofler, sovs, remoulade, citron, ovnbagte gulerødder

Fredag

29.

Millionbøf, kartofler/spaghetti, blandet salat m. ærter og tomat