Menuplan for caféen i Teglværksparken
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 21. | Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål |
Tirsdag | 22. | Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler |
Onsdag | 23. | Varm kartoffelsalat, pølser, salat med ærter og mormordressing |
Torsdag | 24. | Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer |
Fredag | 25. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerne |
Mandag | 28. | Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flutes |
Tirsdag | 29. | Hjertegryde, kartofler, ribsgele, spidskålsalat m/æble og valnødder, mormordressing |
Onsdag | 30. | Koteletter i fad, karrysovs, kartofler/ris, broccolisalat |
Torsdag | 31. | Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep. |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Fredag | 1. | Millionbøf, ovnbagt kartoffelmos, spidskålssalat m/granatæble |
Mandag | 4. | Rytterkoteletter, kartofler/ris, orange hvidkålssalat |
Tirsdag | 5. | Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert 15 kr. |
Onsdag | 6. | Grønkålsuppe, sprængt nakke, rugbrød |
Torsdag | 7. | Frikadeller, kartofler, sovs, agurkesalat, rosenkålsalat |
Fredag | 8. | Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerødder, blomkål |
Mandag | 11. | Kåldolmer, lys sovs, kartofler, gulerodssalat med linser og mango |
Tirsdag | 12. | Gullaschsuppe, flutes |
Onsdag | 13. | Andebryst, sovs, kartofler, brunede kartofler, rødkål, chips |
Torsdag | 14. | Fiskefrikadeller, ristede kartofler, sovs, remoulade, spicy ovnbagte gulerødder |
Fredag | 15. | Bøf med løg, sovs, kartofler, asier, gulerod/speltsalat med brombær |
Mandag | 18. | Kylling i karry, kartofler/ris, sprød bønnesalat |
Tirsdag | 19. | Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, rødbeder, æg, ærtepure |
Onsdag | 20. | Minestronesuppe, flutes. Dessert: Æbleskiver m/syltetøj og sukker |
Torsdag | 21. | Ungarsk gullasch, kartoffelmos, rødbedesalat m/æble, selleri og granatæble |
Fredag | 22. | Stegt medister, kartofler, grønlangkål, gulerødder med oliven, feta og persille |
Mandag | 25. | Hakkebøf med rød peberfrugtsovs, kartofler, kålsalat m/æble og tyttebær |
Tirsdag | 26. | Kartoffelsuppe med porre og bacon, flutes. Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker |
Onsdag | 27. | Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs, grønkålsalat |
Torsdag | 28. | JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden 11-15. november) |
Fredag | 29. | Forloren hare, vildtsovs, kartofler, gele, efterårs-coleslaw |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Mandag | 2. | Glaseret skinke, grønlangkål, brunede kartofler, gulerødder med kanel og anis |
Tirsdag | 3. | Boller i karry, ris/kartofler, julet mandarinsalat |
Onsdag | 4. | JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden fra 18-22. november) |
Torsdag | 5. | Kogt oksekød, sur/sød sovs, kartofler, broccolisalat |
Fredag | 6. | Oksekødssuppe m/boller og urter, flutes. Dessert: Æblekage |
Mandag | 9. | Flæskesteg, rødkål, kartofler, asier, sovs |
Tirsdag | 10. | Laks med rodfrugter, kartofler, sovs |
Onsdag | 11. | Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, waldorfsalat med kål |
Torsdag | 12. | Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Fredag | 13. | Hakkebøf, kartofler, bearnaisesovs, grønkålsalat |
Mandag | 16. | Bankekød, kartoffelmos, rødbeder og æble i peberrodscreme |
Tirsdag | 17. | Dampet torsk, grøntsagsragout, kartofler |
Onsdag | 18. | Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, stegte gulerødder med timian |
Torsdag | 19. | Paprikakylling, kartofler/ris, orangesalat med svesker og krydderurter |
Fredag | 20. | Lun fiskefilet m/rugbrød, remoulade og citron. Risengrød, kanelsukker, smør. |