Menuplan for caféen i Teglværksparken

Dag | Dato | Menu |
Tirsdag | 1. | Kinesisk risret, ris/kartofler, grøn salat m. æbler og mandler |
Onsdag | 2. | Stegt kyllingebryst m. kryddersmør, kartofler, sovs, salat m. blåbær |
Torsdag | 3. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Fredag | 4. | Moussaka, flutes, blandet salat |
Mandag | 7. | Krebinetter, kartofler, stuvet ærter/gulerødder, salat m. mormordressing |
Tirsdag | 8. | Revelsben m. sennep, kartofler, sovs, sommersalat |
onsdag | 9. | Fiskefrikadeller m. røget laks, kartofler, kold krydderurtesovs |
Torsdag | 10. | Biksemad, spejlæg, rødbeder, vandmelonsalat |
Fredag | 11. | Hakkebøf, bløde løg, sovs, kartofler, blandet salat |
Mandag | 14. | Kalkunschnitzel, kartofler, tomatsovs, grøntsagsblanding |
Tirsdag | 15. | Stegt rødspættefilet m. sprød bacon og æblegrønt, kartofler og sovs |
Onsdag | 16. | Paprikagryde m. oksekød og grøntsager, kartofler/ris og blandet salat |
Torsdag | 17. | Varm kartoffelsalat, wienerpølser, salat m. radiser og ærter |
Fredag | 18. | Koteletter m. karrysovs, ris/kartofler, salat m. melon |
Lette anretninger | Uge 30 og 31 | Pris 30 kr. |
Mandag | 21. | Stegt kyllingelår, salat, flutes m. kryddersmør |
Tirsdag | 22. | Kold kartoffelsalat, kold skinke, blandet salat |
Onsdag | 23. | Fiskefrikadeller m. rugbrød, citron og remoulade, salat |
Torsdag | 24. | Hakkebøf m. spejlæg, rugbrød og smør |
Fredag | 25. | Clubsandwich med karrydressing |
Mandag | 28. | Lun fiskefilet m. rugbrød og remoulade og citron |
Tirsdag | 29. | Æggekage m. skinke, rugbrød og sennep |
Onsdag | 30. | Lakse mousse, brød, smør |
Torsdag | 31. | Tomattærte m. bacontern, salat |
Dag | Dato | Menu |
---|---|---|
Fredag | 1. | Tarteletter m. høns i asparges. Koldskål m. kammerjunker. 30 kr. |
Mandag | 4. | Koteletter, dildristede kartofler, sovs, broccoli og gulerødder |
Tirsdag | 5. | Gullasch, kartofler, blomkålsalat |
Onsdag | 6. | Frikadeller, flødekartofler, tomatsalat |
Torsdag | 7. | Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr. |
Fredag | 8. | Forloren hare, kartofler, sovs, tyttebær, bønner |
Mandag | 11. | Kyllingebryst, salsa sovs, kartofler/ris, tzatziki |
Tirsdag | 12. | Pizzabøf, kartofler/ris, sprød bønnesalat |
Onsdag | 13. | Svinekød i sur/sød sovs, kartofler, revet blomkål m. ærter og sennepsdressing |
Torsdag | 14. | Lasagne, brød, melonsalat m. bacon |
Fredag | 15. | Fiskefrikadeller, sovs, ovnbagte kartofler, remoulade, smørdampede porrer |
Mandag | 18. | Sommergryde, kartofler/pasta |
Tirsdag | 19. | Koteletter i fad, kartofler, sovs, salat m. ananas |
Onsdag | 20. | Ovnbagt laks, kartofler, stuvet spinat, stegt squash, gulerod og peberfrugt |
Torsdag | 21. | Boller i karry, kartofler/ris, æblesalat m. valnødder |
Fredag | 22. | Stegt nakkefilet m. rosmarin og enebær, kartofler, sovs, sommerslaw |
Mandag | 25. | Æggekage m. skinke, rugbrød, sennep, salat. Jordbærgrød m. mælk |
Tirsdag | 26. | Græske frikadeller, tzatziki, kartofler, blandet salat |
Onsdag | 27. | Marineret revelsben, kartofler, sovs, tomatsalat m. feta |
Torsdag | 28. | Stegt fiskefilet, kartofler, sovs, remoulade, citron, ovnbagte gulerødder |
Fredag | 29. | Millionbøf, kartofler/spaghetti, blandet salat m. ærter og tomat |