Spring til...

Menuplan for caféen i Teglværksparken

Her finder du dagens menu i cafeen. Du kan købe den varme ret hver dag mellem kl. 11.30 og 13

Oktober pris 50 kr. pr. portion

Onsdag

1.

Fra fryserens gemmer pris 30 kr. Dessert 15 kr.

Torsdag

2.

Frikadeller, stuvet hvidkål, kartofler, ovnbagte gulerødder

Fredag

3.

Marokkansk kylling, kartofler, bulgursalat, flütes

Mandag

6.

Gullasch, kartoffelmos, hokkaidosalat m/brombær og nødder

Tirsdag

7.

Kalkunschnitzel, brasede kartofler, paprikasovs, sød og sur salat

Onsdag

8.

Brunkål, spr. nakke, kartofler, sennep, kartofler

Torsdag

9.

Koteletter i fad, kartofler/ris, grønkålssalat m/tranebær og valnød

Fredag

10.

Lasagne, brød, pastinaksalat

Mandag

13.

Kyllingespyd, kartofler med løvstikkepesto, frisk salat m/spidskål og appelsin

Tirsdag

14.

Fiskefrikadeller m/laks, sovs, kartofler, mangosalat

Onsdag

15.

Boller i selleri, kartofler, salat m/brødcroutoner

Torsdag

16.

Hjertegryde, kartofler, ribsgele

Fredag

17.

Aspargessuppe m/kødboller, flütes

Mandag

20.

Paprikagryde, ris/kartofler, spidskålsalat med æbler

Tirsdag

21.

Stegt kylling, sovs, kartofler, gylden salat med linser og druer

Onsdag

22.

Stegt torskefilet, kartofler, sovs m/bacon, brunede løg, kulørt rodfrugtsalat med couscous

Torsdag

23.

Gule ærter med flæsk og medisterpølse, rugbrød

Fredag

24.

Bøf med løg, kartofler, sovs, rødbede/solbærsalat

Mandag

27.

Flæskesteg, sovs, kartofler, rødkål

Tirsdag

28.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerodssalat m/græskarkerner

Onsdag

29.

Varm kartoffelsalat, pølser, salat m/ærter og mormordressing

Torsdag

30.

Ristaffel, kartofler/ris og diverse tilbehør

Fredag

31.

Krebinetter, stuvet ærter og gulerødder, ristede kartofler

November pris 50 kr. pr. portion

Mandag

3.

Rytterkoteletter, kartofler/ris, orange hvidkålssalat

Tirsdag

4.

Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert 15 kr.

Onsdag

5.

Grønkålsuppe, sprængt nakke, rugbrød

Torsdag 

6.

Fiskefrikadeller, ristede kartofler, sovs, remoulade, spicy ovnbagte gulerødder

Fredag

7.

Andebryst, sovs, kartofler, brunede kartofler, rødkål, chips

Mandag

10.

Bøf med løg, sovs, kartofler, asier, gulerod/speltsalat med brombær

Tirsdag

11.

Stegt fiskefilet, kartofler, persillesovs, remoulade, gulerødder og blomkål

Onsdag

12.

Frikadeller, kartofler, sovs, agurkesalat, spidskålsalat med æble og hasselnødder 

Torsdag

13.

Kåldolmer, lys sovs, kartofler, gulerodssalat med linser og mango

Fredag

14.

Gullaschsuppe, flutes 

Mandag

17.

Kylling i karry, kartofler/ris, sprød bønnesalat

Tirsdag

18.

Kogt torsk med sennepssovs, kartofler, rødbeder, æg, ærtepure

Onsdag

19.

Minestronesuppe, flutes. Dessert: Æbleskiver m/syltetøj og sukker

Torsdag

20.

Nakkefilet i cremet flødesovs, kartofler, rosenkålsalat

Fredag

21.

Stegt medister, kartofler, grønlangkål, gulerødder med oliven, feta og persille

Mandag

24.

Hakkebøf med rød peberfrugtsovs, kartofler, kålsalat m/æble og tyttebær

Tirsdag

25.

Kartoffelsuppe med porre og bacon, flutes. Dessert: Pandekager med syltetøj og sukker

Onsdag

26.

JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden fra 10 til 14. november) Der sælges max 80 billetter først til mølle

Torsdag

27.

Stegt lever m/bløde løg, kartofler, sovs, grønkålssalat

Fredag

28.

Forloren hare, vildtsovs, kartofler, gele, efterårs-coleslaw

December pris 50 kr. pr. portion

Mandag

1.

Boller i karry, ris/kartofler, julet mandarinsalat

Tirsdag

2.

JULEFROKOST kl. 12-14 (billetter kan købes i cafeen i perioden 17-21 nov.) Max 80 billetter og det er først til mølle

Onsdag

3.

Glaseret skinke, grønlangkål, brunede kartofler, gulerødder med kanel og anis

Torsdag

4.

Kogt oksekød, sur/sød sovs, kartofler, broccolisalat

Fredag

5.

Oksekødssuppe m/boller og urter, flutes. Dessert: Æblekage

Mandag

8.

Flæskesteg, rødkål, kartofler, asier, sovs

Tirsdag

9.

Laks med rodfrugter, kartofler, sovs

Onsdag

10.

Stegt kylling, kartofler, sovs, agurkesalat, waldorfsalat med kål

Torsdag

11.

Hakkebøf, kartofler, bearnaisesovs, grønkålssalat

Fredag

12.

Fryserens hemmeligheder pris 30 kr. Dagens dessert pris 15 kr.

Mandag

15.

Bankekød, kartoffelmos, rødbeder og æble i peberrodscreme

Tirsdag

16.

Krebinetter, stuvet hvidkål, kartofler, stegte gulerødder med timian

Onsdag

17.

Dampet torsk, grøntsagsragout, kartofler

Torsdag

18.

Paprikakylling, kartofler/ris, orangesalat med svesker og krydderurter

Fredag

19.

Biksemad m/spejlæg, rødbeder

Mandag

22.

Millionbøf, ovnbagt kartoffelmos, spidskålsalat m/granatæble

Tirsdag

23.

Lun fiskefilet m/rugbrød, remoulade og citron. Risengrød, kanelsukker og smør

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår